Hundar vi minns

Barvatorp's Diwa är borta   1998-08-15 - 2009-04-01

Min bästa vän, världens underbaraste hund, en extremt bra avelstik är nu borta.

Diwa fick lungödem som gjorde att hon hade stora andningsproblem och vi tog beslutet att hon skulle få somna in och slippa ha ont och svårt att andas.

Diwa har haft ett bra och friskt liv och vi ville inte att hon skulle avsluta sitt liv med massa provtagningar och medicineringar.

Lena

 

 

Tråkigt & ledsamt att Diwa inte finns mer, men helt rätt beslut att låta henne somna. Tycker som du att de ska ha den rätten när slutet närmar sig.
Men Diwa kommer ju fortsätta att finnas hos oss genom minnen & inte minst genom hennes valpar. Jag är jätte glad & nöjd att ha en avkomma från henne (den bästa..)

Kram Monica & Jazza

 

Det finns 34 stycken till som tycker att deras valp är den bästa, jag har ju en själv tex. från vad du kallar en av "provkullarna"

Lena

 

Förstår att det känns tungt och tomt. Vi alla vet att Diwa haft ett så bra liv och att hon var värd att slippa lida och få somna in innan det blev för jobbigt.
Är så glad och stolt att ha en valp efter den bästa av de bästa.

Kramar Yvonne och Gaia.....den bästa

 

Det va rätt beslut att fatta men ack så tungt. Tänker på dig och din familj och tack för att jag fick köpa den allra bästa av dom 34.

Varm kram Susan & Gucci Q

 

Gud va ni är underbara!!!! Era ord värmer.

Lena

 

När hundar tassar över regnsbågsbron möts dom av andra hundar som tar hand om dom o visar dom tillrätta i hundhimlen... o jag är helt säker på att Alfa står i första ledet för att ta hand om Diwa... O fy fasen vad dom ska jaga kaniner ihop ;o)

Outi

 

Lider såå med er. Den dag man väljer att köpa sin hund vet man också att dagen kommer då man måste skiljas åt. Det är ett svårt beslut gjort med största kärlek till sin vän.

Madde och Klura

  • Alfa Diwa Humla 1 - 800x656.jpg

    Barvatorp's mamma Alfa - Diwa - dotter Humla

  • Diwa 2008 1 - 388x498.jpg

    Barvatorp's Diwa - 2008

  • Diwa 2008 2 - 458x420.jpg

    Barvatorp's Diwa - 2008